Ochrana osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů

Verze 1.0 platná od 25. května 2018

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je:

TRIESTE a. s.
Svárov 323
755 01 Vsetín

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Telefon: +420 775 950 950

IČ: 25352555
DIČ: CZ25352555

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  • vyřízení objednávky
  • vyřízení reklamace
  • zodpovězení Vašich dotazů
  • cílenou nabídku našeho zboží a služeb
  • marketingové akce

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen ty nejnutnější údaje potřebné k vyřízení objednávky zboží nebo služeb:

  • jméno, příjmení
  • fakturační adresa
  • telefonní číslo
  • e-mailová adresa
  • historie navštívených stránek na webu
  • historie aktivit v e-mailových kampaních

Zákonné důvody zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme na základě následujících zákonných důvodů:

  • plnění smlouvy, kterou s námi uzavíráte objednáním zboží nebo služeb
  • oprávněný zájem, např. poskytování přímého marketingu (zejména zasílání obchodních sdělení a newsletterů)
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely marketingu v případě, že nedošlo k objednání zboží nebo služeb

Příjmeci osobních údajů

Využíváme služeb třetích stran např. k odeslání objednávek (přepravní služby), provozu e-shopu, zákaznickému servisu, zlepšování našich služeb a marketingu, kterým můžeme Vaše údaje předávat. Některé cloudové a mailingové služby mají servery mimo území EU.

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje uchováváme po dobu nezbytně nutnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu). Jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu, tak po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle však 3 roky.

Cookies

  • tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte
  • soubory cookies, které používáme, neukládají žádné osobní údaje ve smyslu těchto zásad, ani jinak neshromažďují informace umožňující identifikaci konkrétní osoby, vyjma IP adresy
  • pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních Vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku Vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost upozorněni. Se zakázanými cookies však není možné vložit zboží na našem e-shopu do košíku a provést nákup, lze stránky jen prohlížet. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě Vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies:

Vaše práva

Pro uplatnění Vašich práv v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů nás prosím kontaktujte.

  • získat opis Vašich osobních údajů
  • opravit Vaše osobní údaje
  • vymazat Vaše osobní údaje
  • omezit zpracování Vašich osobních údajů
  • odvolat souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů
  • vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů
  • podat stížnost - naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů, můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem

Profilování a automatizované zpracování

Na našich stránkách ani v kampaních nepoužíváme profilování ani automatizované zpracování Vašich osobních údajů.

Tyto Zásady nabývají účinnosti dnem 25. května 2018.

Nabídka kurzů

Kalendář akcí

školící středisko zlín

Bezručova 53
763 02 Zlín-Malenovice

+420 774 905 905

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě

školící středisko Praha

U Měšťanského pivovaru 3
Praha 7, Holešovice

+420 774 905 905

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě

Číst dál: Ochrana osobních údajů

  • Přečteno: 245

TÓNOVÁNÍ AUTOSKEL

Kurz tónování autoskel

Objednat

Kurz lepení folií na okna aut – tónování autoskel

Rozšiřte vaše podnikání o velmi žádaný kurz aplikace protislunečních a bezpečnostní fólií na okna automobilů. Získejte tak širší portfolium vaší nabídky. Tónování autoskel je ideálním doplňkem pro všechny detailery a profíky zabývající se detailingem aut, prodejce nových nebo ojetých vozů a pro všechny soukromníky jako skvělý přivýdělek. Tento trénink je postaven tak aby opravdu každý dokázal nalepit okna na skla automobilů bez bublinek a poškození skla. Kurz vedou kvalifikovaní lektoři ze zahraničí mluvící česky. 

 

jednodenní školení lepení folií na autoskla- tónování autoskel-  zaměřené na zdokonalení konkrétních technik lepení autofolií  a jejich znalosti.

Je vhodné jak pro začátečníky, pokročilé, tak i pro profesionály v oboru. Každému účastníkovi se věnujeme individuelně v praktické části.

  • Začátek je v 9 hodin, ukončení v 15,30 hodin 23.6 SOBOTA, /17.6. STŘEDA ZLIN
  • Začátek je v 9 hodin, ukončení v 15,30 hodin 24.6 NEDĚLE  / 17.6. STŘEDA ZLIN
dvoudenní školelní lepení folií na autoskla - intenzivní kurs ZLÍN věnovaný praktické části cena 12000 + DPH /Zlín

Školení probíhá v prostorách Chemical Guys Prague - v odborných učebnách praktické a teoretické části.

V rámci školení se seznámíte teoretické části formou přednášky a prezentace s různými materiály (folie různých světových výrobců) nabídková škála propustnosti, tepelné vlastnosti, bezpečnostní folie, atesty ČR, homologační kartičky a osvědčení, Budou popsány jednotlivé techniky lepení, použití tekutin k aplikaci a vhodnost aplikačního nářadí Seznámíte se s ust.vyhlášky MDČR upravující odbornou úpravu autoskel. Poté následuje praktická ukázka lepení a měření propustnosti.

V praktické části, která je převažující části z hlediska časového si prakticky vyzkoušíte samotné lepení autofolie na autosklech,

(kurz obsahuje folie na lepení, kapaliny, nůž a běžné lepící pomůcky)

Po celou dobu školení Vám nabídneme zdarma káva, vodu, občerstvení.

Výstupní doklad:  Osvědčení o absolvování školení  lepení autofolií, regitrace montážního pracoviště lepení autofolií 

BONUSY:

  • trvalý kontakt na odborníky a poradenství „na telefonu“ zdarma
  • po ukončení kurzu je samozřejmostí získání velkoobchodních výhod spojenými s dodávkami materiálu trvale
  • průběžné informování o dalších nových postupech instalací a zajímavostmi v oblasti lepení    folií
  • možnost zakoupení profesionálního intalačního nářadí
  • rozšířený prodej instalačních kapalin
  • sledování aktuálních legislativních úprav v oboru

Cílová skupina:

Autoskla, prodejci vozidel, autobazary, autosalony, OSVČ podnikající v oboru lepení autofolií, pracovníci STK

Vybrané fotografie

  • IMG 1816 E 1565006685233

Rezervace

Nabídka kurzů

Kalendář akcí

školící středisko zlín

Bezručova 53
763 02 Zlín-Malenovice

+420 774 905 905

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě

školící středisko Praha

U Měšťanského pivovaru 3
Praha 7, Holešovice

+420 774 905 905

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě

Číst dál: TÓNOVÁNÍ AUTOSKEL

  • Přečteno: 465

RENOVACE SVĚTLOMETŮ

Kurz renovace světlometů

Objednat

Speciálně vytvořený doplňující trénink je pro všechny entuziasty, odborníky, profesionály ale i začátečníky navržen tak aby dokonale vyhověl všem požadavků, a to zejména obnovení světlometů a její ochranu pro zamezení dalšího poškozování.

Jak a čím vzniká poškození světlometů:

Nejčastějším jevem je samozřejmě stárnutí vozidla a tak i stárnutí všech ostatních částí vozu jako jsou gumičky, plastové doplňky, sklo, lak a světlomety. Převážně stárnou přední světlomety dále rychleji než zadní. Je to způsobené hlavně vysokým výkyvem teplot jako je například vysoká teplota v létě kdy dojde například při umývání auta nebo dešti k rychlému zchlazení povrchu, což může tento plexi povrch narušit, ten pak začíná vytvářet mapy, které kopírují narušení povrchu.

Nejčastější druhy poškození světel:

• Déšť – rozleptává materiál ochrany světel
• Slaná voda – narušuje sklovinu
• Vysoké teploty
• Vysoké mrazy
• Kyselina z ostřikovačů spolu s teplotou mohou definitivně zničit povrch
• Chemické látky jako benzín, líh, olej, kyseliny
• Odmašťovače
• Špatná mycí technika (drátěnka)

Ale také například v zimě dochází k poškození pomocí zimní stěrky a kartáče na oprašování sněhu. Jemné štětinky dokážou vytvořit mikro kanálky do kterých se usazuje špína z cest s vodou, která později vyvolává při mrazu erozi a vede až k oxidaci.

Jaké jsou následky

Díky poničení ochranné vrstvy světlometů můžete přijít až o 60% světla při noční jízdě. Zmatněné plochy na světlometech doprovází vysoká oxidace a hologramy, které pak neumožní dokonalý výhled z automobilu a může nastat i kolize například se zvířete, které by jste za normálních okolností při plné funkčnosti viděli.
• Oxidace
• Hologramy
• Popraskání
• Škrábance
• Matné stopy
= špatné vlastnosti při jízdě /// vyšší pravděpodobnost nehody!!!

Co vás naučíme?

Pojďme společně předejít zbytečným nehodám a postarejme se o světlomety, je to jednoduchém a zkušenému detaileru to nezabere více jak 40minut. V našem víkendovém tréninku Vám dokážeme nabídnout komplexní výuku jak se správně starat o světlomety a jak dokonale odstranit poškozené části světlometů. Celý trénink je veden lektorem s maximální možnou účastí 10 studentů kteří si mohou vyzkoušet jak šetrně odstranit poničenou plochu a jak umožnit dokonalý výhled všech částí světlometů na vozovku.

Co je obsahem tréninku:

Celý trénink probíhá 4x do roka a to každou třetí sobotu od 15hod do 17hod. Tento trénink většinou navazuje na Kurz leštění, tedy doporučujeme všem studentům pro zapsání se na oba dva tréninky.
• Teoretická část cca 15minut
• Praktická část ukázky
• Praktická část pro DIY ( vyzkoušení si pod dohledem lektorů)

Během dvou hodinového tréninku si můžete vyzkoušet odstranění poničených světlometu na připravených trenažérech nebo na svém vlastním autě. Můžete tak vyzkoušet odstranění poškození přímo pod dohledem zkušených lektorů z Los Angeles a mít tak jistotu, že vše děláte správně.

Součástí tréninku je samozřejmě také výuka jak postupovat při impregnaci světlometů proti dalšímu poškozování, správné mytí techniky a doporučení produktů pro šetrné odstranění poškozené části i pro konečnou konzervaci!

Nebojujte s špatnou viditelností a přijde do Smart Detailing University, určitě společně tuto problematiku vyřešíme a budeme se snažit vám být co nejvíce nápomocni.

…tak mějte pěkný noční rozhled a už nikdy se nestyďte za zažloutlá světla!

Rezervace

Nabídka kurzů

Kalendář akcí

školící středisko zlín

Bezručova 53
763 02 Zlín-Malenovice

+420 774 905 905

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě

školící středisko Praha

U Měšťanského pivovaru 3
Praha 7, Holešovice

+420 774 905 905

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě

Číst dál: RENOVACE SVĚTLOMETŮ

  • Přečteno: 310

MASTER PROFI TRAINING – 2 DNY

Master Profi Training – 2 dny

Objednat

Smart detailing University je světovou špičkou v oblasti výuky Car Detailingu. Všichni naši lektořii byli v Americkém Los Angeles kde se důkladně podrobily kompletní výuce látky a výuce jak naučit studenty kvalitním dovednostem.

O čem je tento trénink?

Na základě velký požadavků z řad lidí jsme pro vás společně s USA S.D.U program vytvořili speciální dvou denní kurz/trénink ve kterém je zahrnuta kompletní výuka jak se správně postarat o auto. Tento dvoudenní kurz obsahuje tři víkendové tréninky: basic, buffing a master dohromady a během dvou dnů vám lektor ukáže například jaké jsou správné mytí techniky, jak se pracuje s leštičky na odstraňovaní hologramů nebo jaký je rozdíl mezi Glaze a keramikou.

Obsahem dvoudenního tréninku je:

  1. Den:
  • Teoretická část o problematice Detailingu 40minut
  • Praktická část na voze studenta nebo připraveném vozidle:
  • Mycí technika
  • Dekontaminace laku
  • Čištění rámů dveří
  • Čištění motorového prostoru
  • Detailing exteriéru
  • Kompletní čištění a impregnace interiéru
  1. Den:
  • Teoretická část o korekci laku 40minut
  • Praktická část na kapotách
  • Praktická část na přistaveném voze
  • Ukázka aplikace glazé a sealentů
  • Ukázka rozdílů ochran pro vůz
  • Finální ochrana celého vozu

Oba dny výuka začíná v 9:00 a končí 15:30

Celý trénink je postaven na platformě DIY (přeloženo “ Udělej si to sám “) tady stejně jako víkendové tréninky, všichni studenti jsou vedeny k výuce tak aby kolektivně pracovali a všechen čas vložili do toho co je nejvíce baví.

Co můžeme garantovat?

Po ukončení dvoudenního tréninku všichni studenti mohou začít okamžitě využívat nabyté vědomosti pro profesní nebo hobby účely bez omezení. Každý student od nás obdrží Certifikaci o promoci a veškeré manuály, sloužící k výuce a dalšímu výběru doporučené i užívané technologie během celé výuky.

Cíle

Naše Certifikované školicí středisko Smart Detailing University se snaží předat všem studentům ty nejnovější způsoby pro provedení a vykonání profesionální práce vedoucí k hobby využití nebo založení své vlastní životní. Tento dvoudenní trénink může být právě startem pro kvalitní obživu založené na vlastní zábavě a smyslné práci. Však hlavním cílem je nastavit kvalitní služby konečnému spotřebiteli aby sám dokázal rozeznat kvalitní detailingové centrum od běžné automyčky.

Po zakoupení SDU a zaplacení je možné absolvovat školení v době do 3 měsíců. Není možné stornovat ani měnit termíny školení. Při vybírání si prosím pečlivě vyberte datum které vám bude vyhovat. Naši lektoři se na Vás těší!

Vybrané fotografie

  • 1081

  • IMG 1831 E 1565009323341

  • IMG 2936

Rezervace

Nabídka kurzů

Kalendář akcí

školící středisko zlín

Bezručova 53
763 02 Zlín-Malenovice

+420 774 905 905

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě

školící středisko Praha

U Měšťanského pivovaru 3
Praha 7, Holešovice

+420 774 905 905

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě

Číst dál: MASTER PROFI TRAINING – 2 DNY

  • Přečteno: 341

Připojte se k nám

Školící středisko Zlín

Bezručova 53
763 02 Zlín-Malenovice
+420 774 905 905

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě

Školící středisko Praha

U Měšťanského pivovaru 3
Praha 7, Holešovice

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
zobrazit na mapě
© 2020 Smart Detailing University. Created by Weboo